Matched betting & Nyheter

Betting och online spel

Att spela på nätet är mycket populärt idag, även om betting förekommit väldigt länge. Idag är det dock mer lättåtkomligt eftersom i princip alla har internetuppkoppling. Det finns en mängd bettingsajter som erbjuder betting på allt från Allsvenskan till mindre evenemang i sporter såsom dart eller volleyboll. Vad som erbjuds är individuellt från sajt till sajt, men de flesta bettingsidorna har stora utbud. På så sätt tilltalar de så många spelare som möjligt.

Så bettar du på odds

Betting är inte så svårt, men det skadar inte att läsa på lite. Ju mer du vet desto enklare blir det att lägga en bra insats. Det allra bästa är att börja satsa på vinnarodds, alltså vilket lag eller vilken tävlande som kommer att vinna en match. Det är också bra om du väljer en sport där du känner till lagen. Om du gillar att titta på ishockey, och främst NHL, kan du satsa på matcher där. Vanligaste vinnaroddsen i fotboll, ishockey och många andra sporter är 1X2, där 1 innebär vinst för hemmalaget, X för oavgjort och 2 för vinst för bortalaget. 

När du väl fått kläm på det hela kan du utöka till att satsa på andra alternativ. Det brukar till exempel finnas alternativ för hur många mål det blir i en match, eller så kan du satsa på utkomsten i flera matcher. Det finns även någonting som kallas för live betting, då satsar du på rörliga odds under tiden en match pågår. Vissa sajter låter dig dessutom titta på matcherna live via streaming, vilket höjer spänningen ytterligare.

Svenska spelbolag

Det finns en hel del svenska spelbolag som erbjuder bra odds på många sporter. Du hittar betting på allt från fotboll och tennis till hästsport och esporter. Dessutom finns det möjlighet att få välkomstbonus om du så önskar. Om du vill hitta en bra svensk bettingsajt kan du surfa in på oddsmatcher.se, de listar många av de tillgängliga alternativen. En fördel med många svenska bettingsidor är att du oftast får snabba uttag, dessutom verifierar du dig snabbt och smidigt via BankID.

Spelbolag utan svensk licens

Du hittar fler spelbolag utan svensk licens än med, och du har all rätt att betta även på dem. De erbjuder oftast en stor mängd bonusar och de har många gånger också ett större utbud än deras svenska motsvarigheter. Även om registrering och verifiering tar lite längre tid kan det vara värt det. Läs mer på spelbolagutansvensklicens.co för att lära dig allt om betting utan svensk licens.

Glöm inte att spela ansvarsfullt

Det viktigaste att tänka på när du spelar online är att spela ansvarsfullt. Bland annat innebär det att du alltid bör ha en bestämd spelbudget. På så sätt riskerar du inte att spela för mer pengar än du har råd till. Du har också alltid rätten att stänga av dig själv från en spelsajt. Hittar du inte det alternativet i inställningarna är det bara att kontakta supporten så hjälper de dig. Ha det så kul i bettingvärlden och lycka till.