Oddsbonusar & Spelbolag

Välj den bästa bettingsiten

Det finns mycket att tjäna på att ha konto på den bettingsite som är bäst för dig och hur du spelar. Alla är olika och det gäller även spelvanor, och därmed är det individuellt hur den bästa siten ska se ut. Hur du väljer och vad du kanske inte tänker på i första taget kommer vi att ta upp i den här artikeln, efter att ha läst den har du förhoppningsvis lite mer kött på benen när du ska välja bettingsite att bli medlem på.

Det finns en hel del att tjäna på att leta rätt på den bästa bettingsiter att spela på istället för att bara välja den som man alltid spelar på. De som är mest lättillgängliga är sällan de som har det bästa erbjudandet till sina spelare. Är man lite om sig och kring sig och tittar lite närmare på vad de olika siterna erbjuder så har du möjlighet att vinna ännu mer och betala lite mindre! För att få en bra översikt, läs mer hos bettingutanlicens.org.

Spel på siter utan licens

Det som i folkmun har kommit att kallas för betting utan licens är egentligen betting utan svensk licens. För dessa siter har valt att inte lösa en svensk licens utan licenser i andra länder, det vanligaste är licenser på Malta, England och Curacao. Dessa licensgivare har inte lika hårda regler för vad spelbolagen får erbjuda spelare i form av bonusar och andra erbjudanden. Därför föredrar många spelbolag och spelare att spela på bettingsiter utan licens.

Fler matcher och sporter

Eftersom de bettingbolag som inte har valt att lösa en svensk spellicens har de en större internationell kundbas. Det gör att de har möjlighet att erbjuda spel på fler matcher och fler sporter än vad de som endast vänder sig till den svenska marknaden har. Det finns väldigt mycket att utforska, serier i andra världsdelar och sporter som inte ens förekommer i Sverige.

Möjlighet till bättre odds

Eftersom dessa siter inte är specialiserade i Sverige händer det att du kan få bättre odds på de matcher som är av stort intresse i här på de siter som är mindre specialiserade. Beroende på vad du är intresserad av är det en bra idé att spana in några olika bettingsiter och deras odds på det du vill betta på innan du bestämmer dig.

Betalningar, bonusar och omsättningskrav

Trustly och Zimpler är två alternativ som ofta är alternativ och som är snabba, säkra och utan avgifter. Kontrollera att det inte tillkommer några avgifter på vare sig insättningar eller uttag innan du för över pengar.

Bonusarna är ofta generösa och många, är det en site som både har casino och betting se till att bonusarna fungerar att betta för. Omsättningskraven på bonusarna är ibland väldigt höga, leta efter siter med låga omsättningskrav för att få ut det mesta av bonusarna. Det kan även vara omsättningskrav på dina insättningar innan du får ta ut dem igen, så kontroller även det.

Det ska vara skoj

Se till att du hittar en site som får dig på bra humör och som erbjuder det du söker. Att ha kul när man bettar är det viktigaste, vinna är ännu roligare men det är inget man kan räkna med hur bra site man än hittar!