ComeOn – Odds bonus & Insättningsbonus

Senast uppdaterad 2020-02-06 16:35

  • Förväntad vinst*
  • -170 - 854 kr enligt guiden nedan
18+ År | Regler & Villkor gäller | stödlinjen.se
 

Notera! För att omsätta ComeOns bonus krävs att du placerar kombinationsspel. Minst 2 val per kupong.Klicka här för att läsa vår guide om hur man använder matched betting när man placerar kombinationsspel.

Regler och villkor

ComeOn

Bonustyp: 200% insättningsbonus upp till 1.000 kr.
Insättning: 500 kr.
Insättningsmetod: Ej via Neteller, Skrill, Paysafe eller Webmoney.
Omsättning: 12x bonussumman (= 8x insättning + bonus).
Minimum odds: 2,0 för hela spelkupongen.
Minimum antal val per kupong: 2.
Antal dagar att omsätta: 60 dagar från att du hämtar bonusen.
Marknader: Alla marknader tillåtna.
Sporter: Alla sporter tillåtna.

ComeOn Guide

Hämta bonus

1. Klicka här för att öppna ComeOn i en ny flik.
2. Öppna ett nytt konto, gå till 'Tillgängliga bonusar', välj bonusen och sätt in 500 kr.

Omsätt bonus

3. Använd Oddsmonkeys Oddsmatcher för att hitta två matcher med hög ‘Rating%’. Se till att matcherna inte överlappar så att du kan placera ett nytt boka spel efter första matchen och innan andra matchen.
4. Klicka här för att gå till Oddsmonkey. Gå till 'Tools' > 'Spreadsheet' och ladda ner kalkylatorn som heter 'Accumulator Lay All Sequentially'.
5. Fyll i de blåa fälten så räknar kalkylatorn ut vilken insats du ska placera på Betfair.
6. Placera ditt kombinationsspel för upp till 1.500 kr på ComeOn och sedan ditt boka-spel för första matchen på Betfair.
7. Om du vinner ditt första spel på Betfair så är du klar med ditt kombinationsspel.
Om du förlorar ditt första spel på Betfair - placera ditt boka-spel för den andra matchen på Betfair.
8. Fortsätt placera spel enligt steg 3-7 tills du antingen vunnit över alla dina pengar till Betfair eller tills du fullbordat omsättningskravet.
9. Ta ut dina vinster från antingen ComeOn eller Betfair.

*Förväntad vinst

Vi har valt att på alla oddsbonusar vi listar skriva ut en förväntad vinst. För att det inte ska bli några missförstånd vill vi gärna förklara hur vi räknat ut den här summan. Först och främst är den förväntade vinsten baserad på att man följer metoden vi beskriver på sidan. Vi vill också förtydliga att en förväntad vinst endast är en förväntad vinst, inte en garanterad vinst.

Den förväntade vinsten baseras på att man placerar spel som, hos Oddsmonkeys oddsjämförare, har en rating på 95%. Om man placerar spel till en rating på 95% så går man miste om 50 kr för varje 1.000 kr man omsätter. För riskfria spel och gratisspel har vi räknat att man vinner 80% av det riskfria spelets/gratisspelets värde.

Vi tar som exempel att man tar emot en bonus på 100% upp till 1.000 kr som har ett omsättningskrav på 5x bonussumman. Om man direkt förlorar sina pengar på spelsidan och därmed vinner på Betfair så har man placerat spel för 2.000 kr. Med en rating på 95% har man då gått miste om 100 kr (2 x 50). Då har man totalt vunnit 900 kr (1.000 - 100) av sin bonus på 1.000 kr. Om man istället tvingas omsätta hela beloppet på 5.000 kr (5 x 1.000) så har man gått miste om 250 kr (5 x 50). Då har man vunnit totalt 750 kr (1.000 - 250) av sin bonus på 1.000 kr. Detta ger oss en förväntad vinst på 750 - 900 kr, beroende på hur mycket man tvingas omsätta.

Spelar man till högre eller lägre rating än 95% så justeras den förväntade vinsten.

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *