Oddsmatcher - Om oss

Välkommen till Oddsmatcher!

Vi bakom sidan är sportintresserade personer som ägnat oss mycket åt oddsspel. Efter att väldigt framgångsrikt ha använt oss av matched betting under ett par år beslöt vi oss för att försöka sprida metoden vidare genom att skapa en svensk plattform. Vi hoppas väcka intresse hos de som inte testat metoden men vi vänder oss också till de mer erfarna spelarna. Vår önskan är att du, som oss, ska kunna använda dig av metoden för att tjäna pengar. Vi uppmanar dig samtidigt att spela lagom och att följa spelbolagens egna regler och villkor för att minimera riskerna. När vi skapade oddsmatcher.se så var vårt största mål att erbjuda en pedagogisk och lättförståelig sida som presenterar matched betting på ett sätt som gör att vem som helst ska kunna förstå metoden, oavsett förkunskaper eller intresse av sport eller spel. För vi vet att vi alla matas av olika bli-rik-snabbt metoder som är för bra för att vara sanna. Dock så sticker ju matched betting ut i det avseendet att det faktiskt är en metod som du enkelt kan tjäna pengar på, du blir inte rik men du kan absolut skaffa dig en stadig månadsinkomst. Är det något du inte förstår på sidan så får du gärna informera oss, för vi vill att alla ska kunna lära sig metoden utifrån det du kan läsa dig till hos oss.   

Metoden är ännu inte så välkänd i Sverige, om man jämför till exempel med Storbritanien där inte minst Oddsmonkey har växt sig stora med tiotusentals användare. Det är vår förhoppning att metoden också ska spridas i Sverige. Vi hoppas att du, lika mycket som oss, kommer älska att prata om matched betting! För vår ambition är att metoden ska hjälpa folk att få en extra inkomst. Vi vet ju att när man studerar, är föräldraledig eller kanske sparar till en resa så kan det vara frustrerande att inte nå de ekonomiska mål man önskar, då tycker vi att matched betting är ett utmärkt sätt att få ett tillskott i kassan regelbundet. 

Och du kan när som helst höra av dig till oss om du vill prata matched betting, eller bara sport i allmänhet, för det gillar vi också! 

Varför ska du använda dig av Oddsmatcher?
Oddsmatcher presenterar de allra bästa och hetaste bonusarna och spelbolagen, detta kan vi erbjuda på grund av att vi samarbetar med de allra flesta och största spelbolagen i Sverige. Självklart hittar du enbart spelbolag med svensk licens i Sverige, då vi ser det som vår uppgift att du ska känna dig trygg och säker när du använder vår sida. Hos Oddsmatcher hittar du också allt du behöver för att komma igång med matched betting, allt ifrån guider och förklaringar till bloggar och svaren på de allra vanligaste frågorna som handlar om matched betting och bonustrading. Så gör som många andra, bli en matched bettare idag!

oddsmatcher.se favicon

Oddsmatcher - samarbetspartners

Dessa är våra samarbetspartners

Oddsmonkeys logga med en apa

Oddsmonkey

 

logotyp Betfair

Betfair