Matched betting & Nyheter

Hur vinner jag mer på lotto?

När det kommer till turspel är det inte förvånande att så många förbryllat letar efter fungerande strategier. Det måste finnas något sätt att lura systemet och enklare kamma hem storkovan, eller? Tyvärr är det inte så enkelt, och även om vissa påstår att de har kommit på den perfekta strategin är det inte möjligt att enklare vinna genom att välja vissa siffror. Vad man dock kan göra är att öka sina chanser att vinna stort när man väl kammar hem en vinst genom att slippa att dela pengarna med lika många vinnare. Hur går detta till? Fortsätt att läsa för att ta reda på mer!

Undvik specifika datum

Många av de som spelar på lotto väljer sina nummer efter specifika datum. Kanske en födelsedag, ett bröllopsdatum eller liknande. Det kan därför vara gynnsamt att välja nummer som inte ligger på mellan 1 och 31 (månadens dagar) eftersom många spelare kommer att ha valt dessa nummer. Om man lyckas att kamma hem en vinst kommer man då slippa att dela sina vunna pengar med lika många personer så länge man undviker nummer som spelare ofta satsar på.

Slumpa fram dina nummer

Vi kanske tror att vi är duktiga på att slumpmässigt välja siffror, men tro det eller ej letar vi människor undermedveten efter mönster när vi tar våra beslut. För att vara säker på att ens rad verkligen slumpas fram utan att man råkar välja samma nummer som ett stort antal andra spelare bör man dra nytta av slumpgeneratorn som de flesta lotterier har. Det är faktiskt vanligare att vinna om man har använt en slumpgenerator jämfört med om man väljer nummer själv.

Hitta rätt lotteri för dig

Nu när du vet mer om hur man enklare kan kamma hem en större vinst är det dags att hitta ett lotteri att spela på. Det finns många populära favoriter såsom Lottoland, Multilotto samt Svenska Spel. För fler valmöjligheter kan man ge sig av till en lotterijämförelsesida och ta en titt på topplistor över de bästa lottosajterna inom olika kategorier. Här får man mer info om antalet lottospel inom spelsidans sortiment, vilken välkomstbonus som erbjuds och mycket mer därtill. Kom bara ihåg att se till så att lotteriet som man väljer har en svensk spellicens!