Oddsboost

Oddsboost hos Oddsmatcher
Hitta Sveriges bästa oddsboostar 2020

Oddsboost eller förhöjda odds

Oddsboost hos Oddsmatcher - när vi pratar om oddsbonusar tänker man vanligtvis på en traditionell insättningsbonus där du får din insättning matchat. Men en ny form av bonus har blivit populär på den svenska marknaden; oddsboost. Oddsboosten har blivit alltmer populär i och med den nya spellagen som trädde i kraft 2019. Många spelbolag erbjuder oddsboostar till dig som redan är kund på ett spelbolag. Så även om inte oddsboostar är den vanligaste välkomstbonusen för dig när du registrerar ett nytt konto hos ett spelbolag så är det väldigt bra att bekanta dig med oddsboosts. För det finns bra bonusar att hämta med oddsboostar i stort sett varje vecka! 

Sveriges bästa oddsboostar 2020

Oddsboost och spelbolag som finns tillgängliga för svenska kunder och som vi tycker är de bästa oddsboostarna att hämta.

+18 | Ansvarsfullt spelande | Regler & Villkor gäller

  • Bonus
  • ​100% vinstboost
  • Omsättning
  • ​Ingen
  • Svårighetsgrad
  • Lätt
  • 1

Hur fungerar en oddsboost?

Oddsboost - så fungerar det. Först och främst kan det vara bra att veta att den även kan kallas boostade vinster, vinstökning, boostade odds, förhöjda odds eller förbättrade odds. Vi ger dig här information om hur en oddsboost fungerar. Vad man än väljer att kalla det så innebär detta att spelbolaget ger dig chansen att spela på extra höga odds. Även denna typ av bonus kan man tjäna riskfria pengar på. Spelbolagen väljer oftast ut specifika matcher som de marknadsför med förhöjda odds men vinstökningar kan även förekomma i form av en välkomstbonus. Om du blir erbjuden en 100% vinstökning så innebär detta att vinstdelen fördubblas. Vill du t.ex. spela 100 kr till ett odds på 5,0 gånger pengarna så blir det nya oddset 9,0. Den potentiella vinstdelen i det här fallet har alltså fördubblats från 400 kr till 800 kr. Dessutom får du tillbaka din insats på 100 kr vilket ger dig en total återbetalning på 900 kr om du vinner ditt spel. De nya oddset brukar synas i din spelkupong så du behöver inte fastna vid en massa uträkningar hit och dit. Om du vill ha regelbundna bonusmöjligheter så är oddsboost absolut det du ska satsa på! För där är spelbolagen mycket givmilda.