WilliamHill – Odds bonus & Insättningsbonus

logotyp WIlliam Hill

Senast uppdaterad 2020-02-06 17:24

  • Förväntad vinst*
  • ​657 kr enligt guiden nedan
18+ År | Regler & Villkor gäller | stödlinjen.se
 

Notera! För att få ditt gratisspel krävs att du placerar ett kombinationsspel med minst 3 val. Klicka här för att läsa vår guide om hur man använder matched betting när man placerar kombinationsspel.

Regler och villkor

WilliamHill

Bonustyp: Upp till 1.000 kr i gratisspel. Placera ett kvalificerande kombinationsspel och få 100% av din insats, upp till 1.000 kr, i form av ett gratisspel. 
Insättning: 100 - 1.000 kr.
Insättningsmetod: Ej via Neteller, Paysafe, Skrill eller Skrill 1-Tap.
Omsättning: Ingen omsättning på gratisspelet.
Insatsen inkluderad: Insatsen är ej inkluderad i eventuella vinster från ditt gratisspel.
Minimum odds: 3,5 för hela spelkupongen i det kvalificerande spelet. Inget minsta odds för gratisspelet.
Antal dagar gratisspelet är tillgängligt: 60 dagar från att det tas emot.
Marknader: Alla marknader tillåtna. 
Sporter: Ej tillåtet att spela på hästkapplöpning för kvalificerande spel eller gratisspel.
Oddsmonkey: Svenska WilliamHill finns inte att jämföra på Oddsmonkey så jämför istället Redbet som har samma odds.
Notera: Kunder som redan hämtat en bonus hos WilliamHill eller Redbet kan från 2019-01-01 återigen hämta välkomstbonusen. Bonusen kan inte hämtas om du från 2019-01-01 hämtat en bonus hos Redbet.

WilliamHill guide

Hämta bonus

1. Klicka här för att öppna WilliamHill i en ny flik.
2. Registrera ett konto, välj 100% sportbonus och sätt in 1.000 kr.

Kvalificerande spel

3. Använd Oddsmonkeys Oddsmatcher för att hitta tre matcher med hög ‘Rating%’. Se till att matcherna inte överlappar så att du kan placera ett nytt boka spel mellan match 1 och match 2 och mellan match 2 och match 3.
4. Klicka här för att gå till Oddsmonkey. Gå till 'Tools' > 'Spreadsheet' och ladda ner kalkylatorn som heter 'Accumulator Lay All Sequentially'.
5. Fyll i de blåa fälten så räknar kalkylatorn ut vilken insats du ska placera på Betfair.
6. Placera ditt kombinationsspel för upp till 1.000 kr på WilliamHill och sedan ditt boka-spel för första matchen på Betfair.
7. Om du vinner ditt första spel på Betfair så är du klar med ditt kombinationsspel och kan gå vidare till ditt gratisspel i steg 10.
Om du förlorar ditt första spel på Betfair - placera ditt boka-spel för den andra matchen på Betfair.
8. Om du vinner ditt andra spel på Betfair så är du klar med ditt kombinationsspel och kan gå vidare till ditt gratisspel i steg 10.
Om du förlorar ditt andra spel på Betfair - placera ditt boka-spel för den tredje matchen på Betfair.
9. När ditt kombinationsspel har avgjort får du ett gratisspel på upp till 1.000 kr.

Använd gratisspel 

10. Använd Oddsmonkeys Oddsmatcher för att hitta en match med hög ‘SNR%’. Den blåa infoknappen hjälper dig med vilken summa du ska placera på Betfair. Använd Oddsmatcher-räknaren i 'Free bet (SNR)'-läge.
11. Placera ditt gratisspel för 1.000 kr på WilliamHill och sedan på Betfair
12. När spelet har avgjorts kan du ta ut dina vinster från antingen WilliamHill eller Betfair.

*Förväntad vinst

Vi har valt att på alla oddsbonusar vi listar skriva ut en förväntad vinst. För att det inte ska bli några missförstånd vill vi gärna förklara hur vi räknat ut den här summan. Först och främst är den förväntade vinsten baserad på att man följer metoden vi beskriver på sidan. Vi vill också förtydliga att en förväntad vinst endast är en förväntad vinst, inte en garanterad vinst.

Den förväntade vinsten baseras på att man placerar spel som, hos Oddsmonkeys oddsjämförare, har en rating på 95%. Om man placerar spel till en rating på 95% så går man miste om 50 kr för varje 1.000 kr man omsätter. För riskfria spel och gratisspel har vi räknat att man vinner 80% av det riskfria spelets/gratisspelets värde.

Vi tar som exempel att man tar emot en bonus på 100% upp till 1.000 kr som har ett omsättningskrav på 5x bonussumman. Om man direkt förlorar sina pengar på spelsidan och därmed vinner på Betfair så har man placerat spel för 2.000 kr. Med en rating på 95% har man då gått miste om 100 kr (2 x 50). Då har man totalt vunnit 900 kr (1.000 - 100) av sin bonus på 1.000 kr. Om man istället tvingas omsätta hela beloppet på 5.000 kr (5 x 1.000) så har man gått miste om 250 kr (5 x 50). Då har man vunnit totalt 750 kr (1.000 - 250) av sin bonus på 1.000 kr. Detta ger oss en förväntad vinst på 750 - 900 kr, beroende på hur mycket man tvingas omsätta.

Spelar man till högre eller lägre rating än 95% så justeras den förväntade vinsten.

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sniltek
Buy now worldwide isotretinoin shop [url=https://cheapcialisll.com/]Cialis[/url] Discount Shipped Ups Free Shipping Isotretinoin Isotrex Cialis isotretinoin 10mg
erjilo pterin
I consider something really special in this website.
erjilopterin
After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

Missa inga enkla pengar - gå med i vår Facebook-grupp!

Utöver välkomstbonusar erbjuder spelbolagen oddsboostar. I vår Facebook-grupp uppdaterar vi dig om alla nya oddsboostar som du kan tjäna pengar på.