Oddsbonusar & Spelbolag

Betsson - Oddsbonus - Oddsboost

 

Betsson logga med oranga bokstäver

Oddsboost - Betsson

Betsson erbjuder en oddsboost varje vecka på en utvald match. 

Information om oddsboosten

Varje vecka erbjuder Betsson en oddsboost på en utvald match. Du hittar matchen hos Betsson där den utvalda matchen kan vara alltifrån Sveriges hockeymatcher under VM eller fotbollsmatcher i Allsvenskan. 

Denna vecka (v.19) är det Sveriges hockeymatch i VM mot Tjeckien som spelas fredag 10 maj kl.20.15. Oddset är boostat från 1.75 till 2.0 så se till att du placerar ditt spel innan matchstart för att ta del av detta erbjudande. Dessutom så betalas din oddsboost ut utan att det är några omsättningskrav på vinsten!

Notera! Du behöver anmäla dig hos Betsson för att ta del av oddsboosten. Du behöver bara anmäla dig en gång. Maximal insats för oddsboosten är 1.000 kr.

Taktik: Gå in på Oddsmonkeys oddsjämförare och sök efter matchen och oddset som är boostat. Om du inte hittar matchen kan du använda Calculatorn och skriva in oddsen manuellt. Placera ditt spel hos Betsson för 1.000 kr och en uträknad summa på Betfair. 

Genom att använda ovanstående taktik brukar man kunna tjäna mellan 0 - 300 kr beroende på hur mycket oddset är boostat och vad oddset på Betfair är.

Hämta bonus

Oddsbonusar

Kommentera detta inlägg

Dela gärna med dig av dina tankar om blogginlägget här

Din e-postadress kommer inte publiceras.