Oddsbonusar & Spelbolag

Betting i Norge

2020-04-17

Bästa Bettingsidorna i Norge

Det är inte bara i Sverige som betting är populärt, även i Norge är betting industrin stor och många spelbolag trängs på den välbesökta spelmarknaden. Skillnaden mellan Norge och Sverige är att endast norska spelbolag får ansöka om licens för att verka i Norge och det är positivt på många sätt. Inte minst då detta säkerställer att det är seriösa aktörer som finns på marknaden och att spelaren kan känna sig trygg när det spelar på ett nytt licensierat spelbolag. Likt i Sverige så är det ett par spelbolag som sticker ut särskilt ur mängden och som fortsätter locka till sig nya norska kunder till sina sidor. En av dessa bettingsidorna är NordicBet. Genom att erbjuda heta välkomstbonusar, fördelaktiga odds och spel på de flesta marknader världen över så är NordicBet en av Norges absolut mest populära och bästa bettingsidor. Spelbolaget har funnits sedan 2002 och är därför ett av de mer erfarna spelbolagen att spela på online och de har alltid varit ett föredöme när det kommer till just betting.

två tärningar som lutar mot varandra

Välkomstbonusar för norska spelare

Det finns många olika välkomstbonusar att välja på hos norska spelbolag, dessa kommer i form av insättningsbonusar, cash backs och gratisspel. Gratisspel är i synnerhet en av de mest erbjudna bonusarna och ger spelaren en möjlighet att prova på att spela på odds på spelbolaget bekostnad. NordicBet erbjuder helt klart en av de bästa gratisspelen som finns på marknaden. För den som vill hämta en oddsbonus hos NordicBet i Norge så belönas man på sina tre första insättningar;

  • 1:a insättningen - Gratisspel på upp till 250 kr.
  • 2:a insättningen - Gratisspel på upp till 250 kr.
  • 3:e insättningen - Gratisspel på upp till 500 kr.

Sammanlagt får man alltså gratisspel på upp till 1.000 kr på sina tre första insättningar, vilket gör NordicBet till en av de mer attraktiva bonusarna. Gratisspelet kommer dessutom med generösa regler och villkor och omsättningskravet är 3 gånger bonusbeloppet och kräver ett minimumodds på 1.50. På samma sätt som detta spelbolag är ett av de mest välbesökta på den svenska marknaden så är det även det på den norska, för hos NordicBet får man inte bara en attraktiv välkomstbonus, här blandas också betting med en casinosida med de senaste slotsen och de högsta jackpottarna. Läs mer här (recension på norska) om NordicBet i Norge och vilka andra fördelar det finns när man väljer just detta spelbolag när man vill betta.

Kommentera detta inlägg

Dela gärna med dig av dina tankar om blogginlägget här

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Reza
Inget