Matched betting & Nyheter

Livescore i mobilen med FlashScore

2019-07-19

Följer du fotboll eller annan sport och gillar att kolla resultat för ditt favoritlag? Då kommer du att gilla att få livescore i mobilen med FlashScore. Med några enkla klick i FlashScore-appen får du snabbt och enkelt supersnabba liveresultat direkt in i din mobil och surfplatta. Appen är helt gratis och finns att ladda ner till bland annat iOS och Android. Förutom uppdaterade sportresultat i realtid får du även tillgång till mängder av annan information, som exempelvis spelscheman, tabeller, skytteligor, statistik och spelarinformation.

Få tillgång till värdefull sportstatistik

Hos Oddsmatcher.se hittar du speltips och rekar som kan hjälpa dig bli framgångsrik när du spelar på sport. Vill du ta din spelupplevelse ett steg längre så kan du använda FlashScore för att få tillgång till värdefull sportstatistik. Med hjälp av FlashScores enorma databas med ligor (Allsvenskan, Premier League, m.m.), turneringar, spelare och lag kan du enkelt fördjupa dig i värdefulla parametrar som kanske ger dig det där lilla extra som krävs för vinst? Som statens stora spelbolag en gång uttryckte i en spelreklam – den som vet mest, vinner mest!

En sak som verkligen är värdefull med att få livescore i mobilen med FlashScore är att du får tillgång till startelvor och tillgängliga spelare långt innan matchstart. Kanske kommer du att ompröva om du verkligen vill backa ett lag som för dagen saknar sin stjärnspelare?

Mobiltelefoner mot en grön bakgrund

Notiser och pling under matchens gång

Hundratusentals sportintresserade använder FlashScore som källa till livescore och liveresultat varje dag. En stark faktor till det stora intresset är att FlashScore är den bästa appen i Sverige om du vill få notiser (pling) som talar om när viktiga händelser inträffar under en match eller ett event.

Om du aktiverar notiser för en vald match får du exempelvis en notis när det blir mål, om det blir straff, om ett rött kort delas ut eller när matchen startar. I appen finns mängder av val och inställningar att göra och du kan enkelt anpassa appen för att passa dig.

Vad som också är bra mer notiser i appen är att du snabbt och enkelt får liveuppdaterad information om matchen du spelat på. Kanske hittar du ett givet spel när favoritlaget plötsligt hamnar i underläge eller när motståndarlagets bästa back plötsligt blir utvisad?

Känner du dig manad att ta din sportupplevelse till nästa steg? Ladda ner FlashScore-appen redan idag eller surfa in till FlashScore.se och följ all världens sport direkt från din dator, mobil eller surfplatta.

Resultatrad mot en sportig bakgrund

Kommentera detta inlägg

Dela gärna med dig av dina tankar om blogginlägget här

Din e-postadress kommer inte publiceras.