Legolasbet – Odds bonus & Insättningsbonus

logotyp Legolas

Senast uppdaterad 2020-03-07 17:25

  • Förväntad vinst*
  • ​557 kr enligt guiden nedan
18+ År | Regler & Villkor gäller | stödlinjen.se
 
Regler och villkor

Legolasbet bonus

Bonustyp: 100% upp till 1.000 kr i spelkrediter. Placera ett kombinationsspel med minst 3 val och få 100% av din insats, upp till 1.000 kr, i form av spelkrediter. 
Insättning: 200 - 1.000 kr.
Insättningsmetod: Alla metoder tillåtna.
Omsättning: Ingen omsättning på eventuell vinst från spelkrediterna.
Insatsen inkluderad: Insatsen är ej inkluderad i eventuell vinst från spelkrediter.
Minimum odds: 1,3 per val i kombinationsspelet. Inget minsta odds för spelkrediter.
Antal dagar spelkrediter är tillgängliga: 7 dagar från att det tas emot.
Marknader: Alla marknader tillåtna. 
Sporter: Alla sporter tillåtna.
Oddsmonkey: Legolasbets odds finns ännu inte att jämföra hos Oddsmonkey.

Legolasbet guide

Hämta bonus

1. Klicka här för att öppna Legolasbet i en ny flik.
2. Registrera ett konto och sätt in 1.000 kr.

Kvalificerande spel

3. Leta själv upp tre lämpliga matcher att spela på. Ett tips är att kolla på stora event/ligor, t.ex Premier League eller Champions league. Se till att matcherna inte överlappar så att du kan placera ett nytt boka spel mellan match 1 och match 2 och mellan match 2 och match 3.
4. Klicka här för att gå till Oddsmonkey. Gå till 'Tools' > 'Spreadsheet' och ladda ner kalkylatorn som heter 'Accumulator Lay All Sequentially'.
5. Fyll i de blåa fälten så räknar kalkylatorn ut vilken insats du ska placera på Betfair.
6. Placera ditt kombinationsspel för upp till 1.000 kr på Legolasbet och sedan ditt boka-spel för första matchen på Betfair.
7. Om du vinner ditt första spel på Betfair så är du klar med ditt kombinationsspel och kan gå vidare till dina spelkrediter i steg 10.
Om du förlorar ditt första spel på Betfair - placera ditt boka-spel för den andra matchen på Betfair.
8. Om du vinner ditt andra spel på Betfair så är du klar med ditt kombinationsspel och kan gå vidare till ditt gratisspel i steg 10.
Om du förlorar ditt andra spel på Betfair - placera ditt boka-spel för den tredje matchen på Betfair.
9. När ditt kombinationsspel har avgjort får du dina spelkrediter på upp till 1.000 kr.

Använd spelkrediter 

10. Leta själv upp en match att spela på. Försök hitta en match med över 4,0 i odds för att maximera din vinst. Använd Oddsmonkeys Calculator i 'Free bet (SNR)'-läge för att räkna ut din boka-insats på Betfair.
11. Placera dina spelkrediter för 1.000 kr på Legolasbet och sedan ditt boka-spel på Betfair
12. När spelet har avgjorts kan du ta ut dina vinster från antingen Legolasbet eller Betfair.

*Förväntad vinst

Vi har valt att på alla oddsbonusar vi listar skriva ut en förväntad vinst. För att det inte ska bli några missförstånd vill vi gärna förklara hur vi räknat ut den här summan. Först och främst är den förväntade vinsten baserad på att man följer metoden vi beskriver på sidan. Vi vill också förtydliga att en förväntad vinst endast är en förväntad vinst, inte en garanterad vinst.

Den förväntade vinsten baseras på att man placerar spel som, hos Oddsmonkeys oddsjämförare, har en rating på 95%. Om man placerar spel till en rating på 95% så går man miste om 50 kr för varje 1.000 kr man omsätter. För riskfria spel och gratisspel har vi räknat att man vinner 80% av det riskfria spelets/gratisspelets värde.

Vi tar som exempel att man tar emot en bonus på 100% upp till 1.000 kr som har ett omsättningskrav på 5x bonussumman. Om man direkt förlorar sina pengar på spelsidan och därmed vinner på Betfair så har man placerat spel för 2.000 kr. Med en rating på 95% har man då gått miste om 100 kr (2 x 50). Då har man totalt vunnit 900 kr (1.000 - 100) av sin bonus på 1.000 kr. Om man istället tvingas omsätta hela beloppet på 5.000 kr (5 x 1.000) så har man gått miste om 250 kr (5 x 50). Då har man vunnit totalt 750 kr (1.000 - 250) av sin bonus på 1.000 kr. Detta ger oss en förväntad vinst på 750 - 900 kr, beroende på hur mycket man tvingas omsätta.

Spelar man till högre eller lägre rating än 95% så justeras den förväntade vinsten.

Kommentera detta inlägg

Din e-postadress kommer inte publiceras.