Oddsmonkey

 

Om Oddsmonkey

Oddsmonkey är en engelsk sida som har funnits i cirka 10 år. Oddsmonkey har genom att erbjuda massvis av olika verktyg för betting etablerat sig på den engelska marknaden och har idag haft närmare 50.000 betalande kunder. Det genomgående temat hos Oddsmonkey är att du ska få verktyg till att vinna över spelbolagen. Med hjälp av Oddsmonkey kan du med andra ord tjäna pengar på betting och främst genom matched betting. Matched betting är ett känt uttryckt i England, inte minst tack vare Oddsmonkey, och det är också genom matched betting du enklast kan vinna över spelbolagen. Om du inte är bekant med matched betting rekommenderar vi att läsa lite kort om det här, så att du enklare förstår vår Oddsmonkey guide.  

Som Premium-användare hos Oddsmonkey får du tillgång till ALLA deras verktyg och hur du använder de viktigaste, ja det förklarar vi här hos oss. Är du osäker men vill ändå prova Oddsmonkey? Du kan vara lugn, de erbjuder 30 dagars pengarna-tillbaka garanti, så är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Men nu fortsätter vi med att förklara det du behöver veta om Oddsmonkeys för att du så enkelt som möjligt ska kunna komma igång och själv tjäna pengar.

Till Oddsmonkey

Hur fungerar Oddsmonkey?

Det Oddsmonkeys oddsmatchare hjälper dig med är att hitta de bästa matcherna att spela på. När vi säger de bästa matcherna så menar vi de matcher där du tjänar mest pengar. Och att hitta de rätta matcherna att spela på, där oddset på bonussidan och Betfair är snarlikt, kan vara svårt på egen hand. Därför rekommenderar vi att du blir kund hos Oddsmonkey. Oddsmonkey erbjuder nämligen ett verktyg som jämför oddsen mellan Betfair och över 100 spelbolag. Då kan du se direkt vilken match som är lämpligast att spela på. Detta sparar enormt mycket tid men även en hel del pengar som du annars riskerar att gå miste om på grund av stora skillnader mellan oddsen.

OddsMonkey

Registrera dig på Oddsmonkey

Registrera dig som kund hos Oddsmonkey här. 
- I gratisversionen har du endast tillgång att jämföra ett fåtal spelbolag. Dessa är dessutom inte aktuella för svenska kunder.
- Premiumversionen ger dig tillgång att jämföra oddsen hos över 100 spelbolag. Premiumkonto kostar 17,99 pund i månaden eller 150 pund för ett år och kan när som helst sägas upp.

Oddsmonkey Oddsmatcher

Under fliken 'Tools' hittar du verktyget 'Oddsmatcher'. Verktyget är en av nycklarna till att lyckas med matched betting. Den hjälper dig hitta exakt vilken match du ska placera dina spel på. Detta sparar dig både tid och pengar. När du registrerat dig som premiumkund och går in på verktyget 'Oddsmatcher' kan du börja med att se till att du har korrekt inställningar. På bilden nedan ser du rekommenderade inställningar:

Oddsmatcher inställningar på filtret

När du sedan ska placera dina matched betting spel behöver du se till att filtret har rätt inställningar. Så här ser våra rekommenderade filterinställningar ut om du till exempel har hämtat 888sports välkomstbonus med minsta tillåtna odds 1,8:

Oddsmatcher filterinställningar

Limit Sports: Här väljer du vilka sporter du vill spela på. En del spelbolag har regler som säger att vissa sporter ej är tillåtna att spela på när man omsätter sin bonus.
Limit Markets: Här väljer du vilka marknader du vill spela på. En del spelbolag har regler som säger att vissa marknader ej är tillåtna att spela på när man omsätter sin bonus.
Limit Bookmakers: Här väljer du vilket spelbolag du ska spela på och jämföra oddsen på.
Limit Exchanges: Här väljer du vilken spelbörs du ska använda. I Sverige använder vi oss av Betfairs spelbörs.
Match Rating: När du gör din sökning sorteras resultatet efter högst Rating%. Du vill hitta en match med så hög Rating som möjligt. Vi rekommenderar att du spelar på matcher med minst 93% i Rating.
SNR Rating: När man ska använda ett graisspel eller riskfritt spel vill man spela på en match med så hög SNR% som möjligt. Procentsatsen visar hur stor del av ditt spel du kan garantera i vinst oavsett hur matchen slutar.
Back odds: Visar vilka odds som ska synas i din sökning. Om lägsta tillåtna odds för att omsätta en bonus är 1,8 så ställer du in det här.
Min. Liquidity: Här bestämmer du minsta tillgängliga summa som ska finnas tillgängligt att boka på spelbörsen. Om du ska placera ett spel för 600 kr kan du ställa in denna på ungefär 50 pund.
Event Time: Bestämmer inom hur lång tid du vill att matchen du ska spela på ska starta. Om du vill spela på en match inom de närmsta 3 dagarna ställer du in denna på 'Now' till '3d'.

Längst ner kan du välja att tillämpa filter, spara filter eller återställa filtret till grundinställningar.

Oddsmonkey Calculator

Genom att klicka på den blåa infoknappen enligt bilden nedan kommer du till en en kalkylator som räknar ut exakt vilken summa du ska placera på dina spel.

Oddsmatcher 888sport odds

Detta verktyg hjälper dig om du vill placera en uträknad summa pengar på Betfair. Genom att placera en uträknad summa kan du garantera exakt samma vinstsumma på antingen bonussidan eller Betfair oavsett hur ditt spel slutar. Verktyget är främst användbart om du tagit emot ett gratisspel, ett riskfritt spel eller vill använda dig av en oddsboost. Du kan även använda den för att räkna ut vilken summa du ska placera när du tagit emot en vanlig bonus eftersom verktyget tar hänsyn till kommissionen på Betfair och eventuella oddsskillnader mellan bonussidan och Betfair.

I avsnitten "Vad innebär ett gratisspel?", "Vad innebär ett riskfritt spel?" och "Vad innebär ett boostat odds eller en vinstökning?" förklarar vi hur man använder kalkylatorn beroende på vilken av de nämnda bonusar man tagit emot.

Gratisspel

Du har nu lärt dig en hel del om Oddsmonkey. Gå vidare till nästa guide för att lära dig om gratisspel och hur du kan använda dig av Oddsmonkey för att maximera dina vinster från gratisspel.

Till nästa guide