Matched Betting

Vad är matched betting?

Matched betting är ett sätt att dra nytta av spelbolagens välkomstbonusar. När man registrerar sig som ny kund hos ett spelbolag får man en bonus, denna bonus kommer med ett omsättningskrav. Pengarna förblir låsta tills dess att du har spelat för en viss summa pengar. Genom att använda sig av matched betting kan man omsätta bonusen utan att riskera sina pengar och när bonusen är omsatt kan man ta ut sina vinster.


Introduktion - om matched betting

Matched betting, även kallat bonustrading, är en metod som drar nytta av insättningsbonusar, gratisspel, oddsboosts och andra erbjudanden som spelbolagen erbjuder sina kunder. Syftet med metoden är att omvandla så stor del som möjligt av bonuspengarna till riktiga pengar på sitt bankkonto, utan att riskera att förlora. Det ska alltså inte förväxlas med vanligt spelande där spelbolagen alltid har en fördel gentemot kunden.

Konkurrensen mellan spelbolagen är hård och för att locka till sig nya kunder erbjuder man därför olika typer av oddsbonusar. Syftet med dessa välkomstbonusar är att locka kunden att bli medlem på just deras sida. Bonusarna som erbjuds omfattas alltid av olika krav. Till exempel kan det krävas en viss summa i insättning av dina egna pengar. Det kan också handla om att du måste placera spel för en viss summa pengar innan du får göra ett uttag. Vanligtvis medför dessa krav att kunden, trots att man tagit emot en bonus, riskerar att förlora både sina insatta pengar och bonuspengarna man tagit emot. Genom att använda sig av matched betting kan man omvandla dessa erbjudanden till riktiga pengar på sitt konto, utan att riskera att förlora. Metoden bygger på enkel matematik och kräver inga förkunskaper inom sport eller betting.

Matched betting används av tiotusentals människor i Storbritannien och är en väl beprövad metod som uppmärksammats i media. Vår ambition och förhoppning är att metoden ska sprida sig lika stor i Sverige då vi anser matched betting vara det enklaste sättet att tjäna pengar på hemifrån.

Låter det för bra för att vara sant? Det tyckte vi också när vi först hörde talas om metoden. Ta dig lite tid att läsa igenom vår guide (det tar ungefär 15 minuter) så hjälper vi dig gärna om du har några frågor. Därefter kan du sätta igång och tjäna extra pengar hemifrån. Vi lovar att det är värt tiden!

"Could I really sit in front of my screen and make money from the bookies for nothing? The answer, to my surprise, was yes."

The Guardian

Läs hela artikeln

"...hundreds of people have been beating them at their own game for years, using a supposedly risk-free method called matched betting."

The Telegraph

Läs hela artikeln

"...as I can now vouch for, it is a completely validated and risk-free method of topping up a woeful bank balance.”

The Huffington Post

Läs hela artikeln

Vad behövs för att börja med metoden?

 • Minst 700 kr rekommenderas för att prova på metoden med en liten insättningsbonus.
 • Fyllt 18 år.
 • En ny mejladress rekommenderas eftersom du kommer bli erbjuden många oddsbonusar via mail. Du slipper då blanda ihop dessa med dina privata mail.

Hur mycket kan jag tjäna?

Oddsmatcher listar oddsbonusar på över 15.000 kr och presenterar endast spelbolag med svensk licens, vilket innebär att alla vinster är skattefria. Syftet med metoden är att omvandla så stor del som möjligt av bonusarnas värde till riktiga pengar på ditt konto. Vi har användare som har redovisat att de tjänat över 1.000 kr i timmen när de börjat med metoden.

Så fungerar matched betting

 • När du registrerar dig som ny kund på olika spelsidor blir du erbjuden en insättningsbonus. Genom att t.ex. sätta in 100 kr på 888sport får du 500 kr extra att spela för.
 • Bonusen har omsättningskrav. Du måste placera spel för en bestämd summa pengar för att göra dina bonuspengar uttagbara. Vanligtvis medför detta en risk att förlora dina insatta pengar.
 • Genom att använda dig av Oddsmonkeys oddsjämförare, Betfairs spelbörs och enkel matematik kan du göra dina bonuspengar uttagbara, utan att riskera dina insatta pengar!
 • Metoden vi presenterar anses vara riskfri. Vi uppmanar dig dock att noggrant följa spelbolagens egna regler och villkor.

Hur man gör matched betting

 1. Registrera ett konto på Oddsmonkey, Betfair och välj en Oddsbonus.
 2. Hämta din oddsbonus hos ett spelbolag som vi listar..
 3. Hitta en match att spela på med hjälp av Oddsmonkeys oddsjämförare.
 4. Placera dina spel på spelbolaget och på Betfair enligt Oddsmonkeys oddsjämförare. Genom att spela på en utgång på spelbolaget och mot samma utgång på Betfair garanterar du vinst på någon av sidorna.
 5. Om matchen vinns på Betfair kan du plocka ut dina vinster direkt. Om matchen istället vinns på spelbolaget - börja om från punkt 3 tills dina pengar är omsatta och därmed uttagbara.
 6. Hämta sen en ny bonus från våra Oddsbonusar.

Du har nu lärt dig grunderna och är redo att gå till vår matched betting guide

Välj en av våra oddsbonusar

Oddsbonusar

Registrera dig på Oddsmonkey

Oddsmonkey

Registrera dig på Betfair

Betfair

Guide

Matched betting guiden lär dig allt om metoden och du kan genom att följa sex korta steg lära dig att tjäna pengar på odds. I vår guide navigerar vi dig till hur du först registrerar dig ett konto hos Betfair och hos en bettingsida. Du får sedan en snabblektion i hur Oddsmonkey fungerar och då i synnerhet deras Oddsmatchare, som du kommer lära känna väldigt väl när du sysslar med matched betting. Vi lär dig sedan hur du bokar ett spel på Betfair Exchange och vad du där behöver tänka på. För det är ju på Betfair du lägger dina motspel, alltså spelar på att en utgång av en match inte kommer att inträffa. Efter detta kommer du att få hjälp att placera dina spel både hos spelbolaget och sedan på Betfair och vår guide är pedagogiskt uppbyggd med bilder, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att tjäna pengar. Vi förklarar sedan vad som sker beroende på utgången av matchen du spelade på och hur du antingen fortsätter omsätta dina pengar på bettingsidan eller om du vinner på Betfair, tar ut dina vinster. Hur du sedan väljer att spendera dina skattefria vinster, det lägger vi oss inte i alls!

Till Guiden

Komplett Guide

I vår kompletta matched betting guide lär du dig metoden från grunden. Vi förklarar grunderna mer ingående och du kommer kunna alla begrepp och uttryck som du kommer i kontakt med när du spelar på odds. De två mest centrala delarna i matched betting är Oddsmonkey och Betfairs spelbörs, i vår kompletta guide hittar du massvis med information om just dessa två. Genom att lära dig allt om dessa två matched betting verktyg så kommer din resa till en stadig extra inkomst gå snabbt och smidigt. När vi själva började med metoden ville vi först komma igång snabbt men sedan ville man ha en mer stabil grund att stå på, dels för att minimera misstagen men också för att dra maximal nytta av metoden. Och det är här vår kompletta guide kommer in i bilden. Se till att skapa dig en stabil grund att stå på med hjälp av vår kompletta guide.

Till Kompletta Guiden