Matched Betting

Vad är matched betting?

Matched betting är ett sätt att tjäna pengar på spelbolagens bonusar. Vi förklarar begreppet här. Fortsätt sedan till våra guider för att komma igång och tjäna pengar med hjälp av matched betting!

Introduktion - om matched betting

Matched betting, även kallat bonustrading, är en metod som drar nytta av insättningsbonusar, gratisspel, oddsboosts och andra erbjudanden som spelbolagen erbjuder sina kunder. Syftet med metoden är att omvandla så stor del som möjligt av bonuspengarna till riktiga pengar på sitt bankkonto, utan att riskera att förlora. Det ska alltså inte förväxlas med vanligt spelande där spelbolagen alltid har en fördel gentemot kunden.

Konkurrensen mellan spelbolagen är hård och för att locka till sig nya kunder erbjuder man därför olika typer av oddsbonusar. Syftet med dessa välkomstbonusar är att locka kunden att bli medlem på just deras sida. Bonusarna som erbjuds omfattas alltid av olika krav. Till exempel kan det krävas en viss summa i insättning av dina egna pengar. Det kan också handla om att du måste placera spel för en viss summa pengar innan du får göra ett uttag. Vanligtvis medför dessa krav att kunden, trots att man tagit emot en bonus, riskerar att förlora både sina insatta pengar och bonuspengarna man tagit emot. Genom att använda sig av matched betting kan man omvandla dessa erbjudanden till riktiga pengar på sitt konto, utan att riskera att förlora. Metoden bygger på enkel matematik och kräver inga förkunskaper inom sport eller betting.

Matched betting används av tiotusentals människor i Storbritannien och är en väl beprövad metod som uppmärksammats i media. Vår ambition och förhoppning är att metoden ska sprida sig lika stor i Sverige då vi anser matched betting vara det enklaste sättet att tjäna pengar på hemifrån.

Låter det för bra för att vara sant? Det tyckte vi också när vi först hörde talas om metoden. Ta dig lite tid att läsa igenom vår guide (det tar ungefär 15 minuter) så hjälper vi dig gärna om du har några frågor. Därefter kan du sätta igång och tjäna extra pengar hemifrån. Vi lovar att det är värt tiden!

"Could I really sit in front of my screen and make money from the bookies for nothing? The answer, to my surprise, was yes."

The Guardian

Läs hela artikeln

"...hundreds of people have been beating them at their own game for years, using a supposedly risk-free method called matched betting."

The Telegraph

Läs hela artikeln

"...as I can now vouch for, it is a completely validated and risk-free method of topping up a woeful bank balance.”

The Huffington Post

Läs hela artikeln

Vad behövs för att börja med metoden?

 • Minst 700 kr rekommenderas för att prova på metoden med en liten insättningsbonus.
 • Fyllt 18 år.
 • En ny mejladress rekommenderas eftersom du kommer bli erbjuden många oddsbonusar via mail. Du slipper då blanda ihop dessa med dina privata mail.

Hur mycket kan jag tjäna?

Oddsmatcher listar oddsbonusar på över 15.000 kr och presenterar endast spelbolag med svensk licens, vilket innebär att alla vinster är skattefria. Syftet med metoden är att omvandla så stor del som möjligt av bonusarnas värde till riktiga pengar på ditt konto. Vi har användare som har redovisat att de tjänat över 1.000 kr i timmen när de börjat med metoden.

Så fungerar matched betting

 • När du registrerar dig som ny kund på olika spelsidor blir du erbjuden en insättningsbonus. Genom att t.ex. sätta in 100 kr på 888sport får du 500 kr extra att spela för.
 • Bonusen har omsättningskrav. Du måste placera spel för en bestämd summa pengar för att göra dina bonuspengar uttagbara. Vanligtvis medför detta en risk att förlora dina insatta pengar.
 • Genom att använda dig av Oddsmonkeys oddsjämförare, Betfairs spelbörs och enkel matematik kan du göra dina bonuspengar uttagbara, utan att riskera dina insatta pengar!
 • Metoden vi presenterar anses vara riskfri. Vi uppmanar dig dock att noggrant följa spelbolagens egna regler och villkor.

Hur man gör matched betting

 1. Registrera ett konto på Oddsmonkey, Betfair och välj en Oddsbonus.
 2. Hämta din oddsbonus hos ett spelbolag som vi listar..
 3. Hitta en match att spela på med hjälp av Oddsmonkeys oddsjämförare.
 4. Placera dina spel på spelbolaget och på Betfair enligt Oddsmonkeys oddsjämförare. Genom att spela på en utgång på spelbolaget och mot samma utgång på Betfair garanterar du vinst på någon av sidorna.
 5. Om matchen vinns på Betfair kan du plocka ut dina vinster direkt. Om matchen istället vinns på spelbolaget - börja om från punkt 3 tills dina pengar är omsatta och därmed uttagbara.
 6. Hämta sen en ny bonus från våra Oddsbonusar.

Du har nu lärt dig grunderna och är redo att gå till vår matched betting guide

Välj en av våra oddsbonusar

Oddsbonusar

Registrera dig på Oddsmonkey

Oddsmonkey

Registrera dig på Betfair

Betfair