Oddsbonusar & Spelbolag

William Hill

Redbet blir William Hill

Redbet försvinner från den svenska marknaden och William Hill gör comeback!

William Hill kommer tillbaka!

Efter ett kortare avbrott kan vi nu med glädje välkomna ett klassiskt spelbolag tillbaka till den svenska marknaden. För när William Hill återvänder till Sverige så gör det givetvis det med en svensk spellicens och en bra välkomstbonus. William Hill försvann när den svenska spellagen trädde i kraft till mångas stora besvikelse. Men nu är de tillbaka med grymma odds och grymma oddsbonusar att välja mellan. 

William Hill insättningsbonus

Som ny kund så erbjuds du ett gratisspel upp till 500kr. Du behöver placera ett kvalificerat spel så får du 50% tillbaka av din insats i form av ett gratisspel. För fullständiga regler och villkor, se här!

Om jag är kund hos Redbet?

Dessvärre så kan du inte hämta William Hills välkomstbonus om du redan är kund hos Redbet, utan ditt konto flyttas automatiskt över till William Hill. Men håll utkik för nya reload-bonusar hos William Hill!

William Hill oddsbonus

Du har nu chansen att registrera dig för ett erkänt och rutinerad spelbolag som dessutom har spellicens i Sverige. William Hill återvänder till Sverige! Du hittar kompletta regler och villkor för bonusen hos oss och alla andra insättningsbonusar som finns att hämta här!

Hämta bonus

Din e-postadress kommer inte publiceras.