Matched betting & Nyheter

Snabbare betting 

Snabbare betting 2019

Snabbare betting har blivit ett allt vanligare uttryck, vi går igenom marknadens snabbaste spelbolag.

Betting - nu ännu snabbare

Snabbare betting är ett allt vanligare uttryck som används inom betting. Kunder önskar ha smidiga insättningar och uttag och att det ska vara enkelt att placera sina spel och att registrera sig för spelbolaget som man önskar spela på. Vi presenterar marknadens snabbaste spelbolag och fokuserar på vilka spelbolag som ger sina kunder snabba uttag utan krångel. 

För att ett spelbolag ska kunna erbjuda snabba uttag kräver det en hel del av spelbolaget:

  • Dels behöver spelbolaget vara stabila finansiellt och ha stora summor tillgängliga på olika betalningstjänster. Då många av spelbolagen erbjuder massvis av betalningsmetoder så måste alltså spelbolagen kunna säkerställa att de har ett tillgängligt saldo på dessa tjänster, tillräckligt stora för att kunna täcka storvinster som dessutom ska betalas ut snabbt.
  • Snabba uttag tyder på seriositet och rimliga villkor gentemot kunden. De spelbolag som erbjuder snabba uttag brukar också vara de spelbolag som har bäst rykte. Genom att göra kunden nöjda genom smidiga uttag och insättningsmetoder så får de i sin tur tillbaka ett gott rykte då det är ett framgångsrikt sätt att göra kunden nöjd.
  • Kvalitativ service. Slutligen tyder snabba uttag på en högkvalitativ service. Kunden slipper vänta på sina uttag och kan utan krångel få ut sina pengar genom att spelbolagen erbjuder generösa utbetalningstider.

Vilka spelbolag erbjuder snabbare betting?

logotyp Speedybet
Bonus
: 100% upp till 2.000 kr
Omsättning: 8x bonussumman
Uttag: På 5 minuter!

Mer info

Hämta bonus

Bonus hos Speedybet

Speedybet erbjuder alltså 200% upp till 2.000 kr. Detta ger oss sammanlagt 3.000 kr att spela för. Bonussumman som Speedybet erbjuder är med andra väldigt generös.

Tid för uttag

Men där Speedybet särskilt sticker ut är genom deras uttagstid, uttagen kan ske inom 5 minuter. Och därmed är Speedybet ett av de spelbolag som erbjuder absolut snabbast uttag. Tillsammans med en mycket bra välkomstbonus så är Speedybet är riktigt bra alternativ att välja när du ska hämta din oddsbonus.

logotyp Snabbare
Uttag: På 5 minuter!

Mer info

Till Snabbare

Bonus hos Snabbare

Snabbare erbjuder för tillfället ingen bonus. Men Snabbare har ett rikt utbud av odds och du kan spela på de flesta sporterna. 

Tid för uttag

Snabbare erbjuder en av marknadens absolut snabbaste och smidigaste uttagen. Du kan få dina pengar inom 5 minuter från dess att du har begärt ett uttag. Det är också på detta sätt som Snabbare har kunnat konkurrera mot andra spelbolag trots att de som sagt inte erbjuder någon insättningsbonus för tillfället. 

Utbetalningsmetoder

Ovan har vi listat spelbolag som erbjuder snabbare betting, vilket främst innebär snabba uttag. Men för att kunna genomföra ett snabbt uttag är det bra att hålla koll på vilka utbetalningsmetoder som möjliggör snabba uttag, för det är ofta avgörande för hur lång tid ett begärt uttag faktiskt tar. Dessa kan variera från spelbolag till spelbolag så var alltid noga med att kolla på respektive spelbolag så att du inte blir besviken om du räknar med ett snabbt uttag men har valt fel utbetalningsmetod. 

De utbetalningsmetoder som generellt sätt erbjuder snabbast uttag är dessa;

  • Trustly är förmodligen den idag vanligaste betalningslösningen som du hittar hos olika spelbolag. Genom att använda dig av Trustly så kan du sätta in pengar och ta ut pengar inom loppet av några minuter. Det är genom Trustly som du oftast har möjligheten att göra snabba uttag och är en säker och trygg betallösning.

  • Swish - sedan den nya spellagen introducerades i Sverige har Swish blivit ett allt vanligare sätt för spelbolagen att erbjuda betallösningar. Som bekant så är Swish en väldigt enkel och smidig tjänst för att betala och ta emot pengar. Det har blivit ett populärt sätt att marknadsföra sitt eget spelbolag genom att visa på att man erbjuder Swish som betallösning.

  • PayPal - även e-plånboken PayPal är ett tryggt och säkert sätt att göra sina insättningar och uttag på. PayPal är dessutom snabbt och enkelt att hantera och du kan där ha dina pengar separat och få en enklare överblick över dina spelvinster och spelförluster. Genom att göra insättningar genom PayPal kan dock innebära att du exkluderar dig från välkomstbonusar. Så läs regler och villkoren hos spelbolaget som erbjuder bonusen så att du är säker på att du är berättigad till en bonus även om du använder dig av en e-plånbok.

     

Kommentera detta inlägg

Dela gärna med dig av dina tankar om blogginlägget här

Din e-postadress kommer inte publiceras.